Home » Local » Autovehicul cu numere false de înmatriculare, descoperit în trafic

Autovehicul cu numere false de înmatriculare, descoperit în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie R. Moldova care intenționa să intre în țară cu un autovehicul cu numere false de înmatriculare.

În data de 09 mai a.c., în jurul orei 00.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – ITPF Iași, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 24 de ani, conducând un autovehicul marca Mercedes-Benz, ce avea aplicate plăcuțe înmatriculare specifice României.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că plăcuțele de înmatriculare aplicate pe mijlocul de transport corespund unui alt vehicul asemănător.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a împrumutat autovehiculul de la un conațional, proprietarul de drept al mijlocului de transport și că nu are cunoștință despre problema semnalată de polițiștii de frontieră.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura