Home » Local » Bătaie în orașul Negrești! Șase persoane au fost reținute pentru lovire și amenințare

Bătaie în orașul Negrești! Șase persoane au fost reținute pentru lovire și amenințare

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești și Poliției Orașului Negrești au reținut șase persoane, cu vîrste cuprinse între 19 și 44 de ani, din Negrești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice și amenințare.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești și ai Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a șase persoane, patru bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani, din Negrești, care au fost implicați în altercații produse în zilele de 19 și 20 mai 2024, în orașul Negrești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, în seara de 19 mai 2024, la ora 23.40, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, persoanele cercetate s-ar fi lovit reciproc cu pumnii și picioarele și și-ar fi adresat amenințări.

Ulterior, a doua zi, la data de 20 mai a.c., ora 18.41, în urma unei alte altercații produse între trei femei, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Negrești, a rezultat vătămarea corporală a femeii de 29 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, petru evaluarea stării de sănătate și acordarea de îngrijiri medicale.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, persoana vătămată ar fi suferit leziuni ce necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 21 mai 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din Negrești au luat față de trei dintre persoanele cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice și amenințare. La data de 22 mai a.c., polițiștii au luat față de alte trei persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice, toate acestea fiind prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate, gradul acestora de implicare și dispunerea măsurilor legale.

 

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura