Home » Local » Accident rutier în apropiere de pensiunea MIRA! Un camion răsturnat a blocat circulația pe ambele sensuri

Accident rutier în apropiere de pensiunea MIRA! Un camion răsturnat a blocat circulația pe ambele sensuri

Începând cu ora 06:44, pompierii bârlădeni intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe DN24, în apropiere de pensiunea MIRA. La intervenție participă și un echipaj care încadrează o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion (camionul transporta colete) răsturnat, din autovehicul scurgându-se pe șosea lichide combustibile. Conducătorul auto se autoevacuase, fiind conștient și cooperant. Persoana a fost evaluată și preluată de echipajul SAJ. Camionul răsturnat a blocat în mare parte circulația pe ambele sensuri.

Pompieri militari asigură măsurile PSI specifice în astfel de cazuri. În acest moment, pompierii curăță carosabilul. La fața locului au sosit echipaje de poliție care dirijează circulația pe variante ocolitoare.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*