Home » Local » Accident rutier în apropiere de pensiunea MIRA! Un camion răsturnat a blocat circulația pe ambele sensuri

Accident rutier în apropiere de pensiunea MIRA! Un camion răsturnat a blocat circulația pe ambele sensuri

Începând cu ora 06:44, pompierii bârlădeni intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe DN24, în apropiere de pensiunea MIRA. La intervenție participă și un echipaj care încadrează o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion (camionul transporta colete) răsturnat, din autovehicul scurgându-se pe șosea lichide combustibile. Conducătorul auto se autoevacuase, fiind conștient și cooperant. Persoana a fost evaluată și preluată de echipajul SAJ. Camionul răsturnat a blocat în mare parte circulația pe ambele sensuri.

Pompieri militari asigură măsurile PSI specifice în astfel de cazuri. În acest moment, pompierii curăță carosabilul. La fața locului au sosit echipaje de poliție care dirijează circulația pe variante ocolitoare.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura