Home » Local » Autoritatea Electorală Permanentă: Cel mai în vârstă candidat din România este din județul Vaslui

Autoritatea Electorală Permanentă: Cel mai în vârstă candidat din România este din județul Vaslui

Cel mai în vârstă candidat din România la alegerile locale este din comuna Dumești, județul Vaslui. Mihai Ardeleanu, născut pe 20 august 1923, vrea ca la împlinirea a 101 ani să fie consilier local în comuna sa. El candidează din partea USR, este veteran de război și are o sănătate foarte bună. A fost sărbătorit, anul trecut, la împlinirea celor 100 de ani,ca un respectat și îndrăgit membru al comunității.

Informația, care a devenit deja cunoscută la nivel național, a fost oferită marți, într-o conferință de presă, de președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă. „Cel mai în vârstă, seniorul candidaților, are 100 de ani”, a declarat Toni Greblă, care precizat că el candidează în Circumscripția Electorală 34, pentru a obține funcția de consilier local în comuna Dumești.

Anul trecut, la înplinireavenerabilei vârste de 100 de ani. Mihai Dumitru Ardeleanu, luptător al Armatei Române în cel de-al Doilea Rãzboi Mondial, a fost recompensat cu diplome și decorații și sărbătorit în Dumești împreună cu familia, membrii ai comunității și autorități.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*