Home » Local » Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie

Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română și R.Moldova care a fost depistat conducând autocamion ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 01 iunie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 52 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un autocamion și o semiremorcă,  cu număr de înmatriculare specific Germaniei, respectiv Olandei.

La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control pentru autovehicule, colegii noştri au constatat că autocamionul are atribuite numere de înmatriculare provizorii, cu valabilitate limitată şi valabile doar pe teritoriul Germaniei.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România cu vehiculul în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*