Home » Agricultura » APIA Vaslui: Termenul de depunere a cererilor de plată a fost prelungit până la data de 12 iunie 2024

APIA Vaslui: Termenul de depunere a cererilor de plată a fost prelungit până la data de 12 iunie 2024

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentruAgricultură (APIA) anunță fermierii că termenul de depunere a cererilor de plată, în cadrul campaniei 2024, a fost prelungit până la data de 12 iunie 2024 inclusiv.

În actul normativ publicat în Monitorul Oficial se precizează că în anul 2024, cererile de plată se depun la APIA înperioada 4 aprilie – 12 iunie. Astfel, data limită de depunere este 12 iunie 2024 inclusiv.

Prelungirea termenului vine în sprijinul fermierilor care din motive neimputabile lor încă nu au depus cererile de plată pentruanul 2024 în termenul stabilit inițial.

„Fermierii sunt așteptați la centrele județene și locale APIA unde vor beneficia de tot sprijinul funcționarilor agenției în accesarea cu succes a intervențiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum și a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu și climă”, a spus Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui.

Fermierii care au depus cererea de plată electronic prin accesarea aplicației IPA-Online, pentru închiderea acesteia se vor prezenta la sediile APIA în vederea semnării, iar cei care vor utiliza semnătura electronică vor anunța în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) funcționarul responsabil.

(Dănuț CIOBANU)

    

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura