Home » Local » S-a urcat la volan după ce a consumat substanțe psihoactive! Tânărul a fost oprit de polițiști în municipiul Vaslui

S-a urcat la volan după ce a consumat substanțe psihoactive! Tânărul a fost oprit de polițiști în municipiul Vaslui

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de o persoană, depistată zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.

La data de 8 iunie 2024, ora 02.21, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere trafic și patrulare pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr, în vârstă de 24 ani, din Vaslui.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu repezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura