Home » Local » Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de polițiștii de frontieră de la Albița

Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de polițiștii de frontieră de la Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulație de către autoritățile din Luxemburg.

În data de 08 iunie a.c, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, în vârstă de 40 ani, conducând un autoturism ce avea aplicate numere de înmatriculare specifice Luxemburg.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză și la starea de înmatriculare, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de către autorităţile din Luxemburg.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*