Home » Social » Vasluiul sub lupă – Primul indicator adresat bețivilor cu vezica plină

Vasluiul sub lupă – Primul indicator adresat bețivilor cu vezica plină

Un cetățean de pe strada București, din municipiul Vaslui, are mereu probleme cu băutorii de bere (multă de tot) care îi udă în permanență peretele nordic al apartamentului.

Sătul de miros și de lichidul care s-a infiltrat deja în perete, cel cu pricina și-a confecționat un indicator prin care speră că va opri „suprahidratarea” zidăriei. Se pare însă că proprietarul a suferit un eșec, deoarece în ciuda invenției sale în materie de simbolistică, bețivii nu au încetat să-și golească vezicile pe tencuiala blocului. Așteptăm să vedem ce va mai face bietul proprietar pentru a se proteja de efectele consumului de bere. (Bogdan RUSU)

Un cetățean de pe strada București, din municipiul Vaslui, are mereu probleme cu băutorii de bere (multă de tot) care îi udă în permanență peretele nordic al apartamentului. Sătul de miros și de lichidul care s-a infiltrat deja în perete, cel cu pricina și-a confecționat un indicator prin care speră că va opri "suprahidratarea" zidăriei. Se pare însă că proprietarul a suferit un eșec, deoarece în ciuda invenției sale în materie de simbolistică, bețivii nu au încetat să-și golească vezicile pe tencuiala blocului. Așteptăm să vedem ce va mai face bietul proprietar pentru a se proteja de efectele consumului de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile