Home » Invatamant » COVID-19 lovește școala vasluiană. Elevi, profesori și personal nedidactic, infectați cu coronavirus

COVID-19 lovește școala vasluiană. Elevi, profesori și personal nedidactic, infectați cu coronavirus

Până la această dată, la nivelul celor 640 de unități de învățământ din judeul Vaslui au fost infectați și se află în izolare 22 de elevi, 14 cazuri personal didactic, 2 cazuri personal didactic auxiliar și 7 cazuri personal nedidactic.

„De asemenea, astăzi, prin Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) nr 14, s-a aprobat suspendarea cursurilor în modalitatea față în față și trecerea în sistem on line pentru preșcolarii de la Grădinița nr. 4 Bârlad, structură a Școlii Gimnaziale de Arte N.N. Tonitza”, a spus Loredana Roman, inspector general al Inspectoratului Școlar General Vaslui.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui monitorizează dinamica scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, la nivel judeţean. Prin urmare, în data de 19 februarie 2021, în conformitate cu datele transmise de CJSU Vaslui s-au modificat scenariile de funcţionare în 89 de unităţi şcolare.

Modificările s-au operat prin trecerea din Scenariul 1 (S1 VERDE) în Scenariul 2 (S2 – GALBEN) a 44 unităţi; din Scenariul 2 (S2- GALBEN) în Scenariul 1 (S1 – VERDE) a 26 de unităţi; din Scenariul 2 (S2- GALBEN) în Scenariul 3 (S3 – ROŞU) a 6 unităţi; din Scenariul 3 (S3 – ROŞU) în Scenariul ROŞU carantină a 2 unităţi; din Scenariul 3 (S3 – ROŞU) în Scenariul 2 (S2- GALBEN) a 11 unităţi.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*