Home » Coronavirus » Un bebeluș și cinci tineri au murit după ce s-au infectat cu COVID-19. Niciunul dintre aceștia nu era vaccinat
ANKARA, TURKEY - MAY 24: Doctors, wearing protective suits and face masks as a precaution against the novel coronavirus (COVID-19) pandemic, check a COVID-19 patient's health during Eid al-Fitr at intensive care unit of Health Sciences University (SBU) Diskapi Yıldırım Beyazit Training and Research Hospital, turned into pandemic hospital, in Ankara, Turkey on May 24, 2020. Health care workers continue to work in the hospital during Eid al-Fitr away from their families. Ozge Elif Kizil / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Un bebeluș și cinci tineri au murit după ce s-au infectat cu COVID-19. Niciunul dintre aceștia nu era vaccinat

Un bebeluș și 5 tineri au murit în ultimel24 dore, în ziua neagră, cu cel mai mare număr de decese dla începutul pandemiei, 331Niciunul dintrcei 5 nu era vaccinat, iar doi dintre ei nu aveau nici altboli.

 Potrivit raportării Grupului dComunicarStrategică, decesul raportat la grupa de vârstă 0-9 ani este al unui băiețel din județul Suceava, cu vârsta sub un an, care prezenta comorbidități. 

Decesele de la categoria de vârstă 10-19 ani sunt ale unui tânăr din județul Ialomița, în vârstă de 18 ani, nevaccinat, care prezenta comorbidități, respectiv un tânăr din județul Harghita, în vârstă de 19 ani, nevaccinat, care și el prezenta comorbidități.

La grupa de vârstă 20-29 dani au fost înregistrattrei decese. Estvorba desprubărbat în vârstă de 20 de ani, din Caraș-Severin, nevaccinat, care prezenta comorbidități. Tot nevvacinați erau și ceilalși doi pacienți, ubărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Vâlcea, , și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Bihor, niciunul dintre ei nu prezenta comorbidități.

 

About Axinte Radu Alexandru