Home » National » Mașina în care dormea un pescar a luat-o la vale, scufundându-se într-un lac. Din fericire, bărbatul s-a salvat la limită

Mașina în care dormea un pescar a luat-o la vale, scufundându-se într-un lac. Din fericire, bărbatul s-a salvat la limită

Final fericit pentru un pescar aflat la un pas de moarte. Aflat la pescuit pe malul unui lac din localitatea argeşeană Stolnici, bărbatul a scăpat la limită, după ce maşina în care dormea a ponit de pe mal către apă. Nefericitul eveniment a avut loc după ce pescarul  care dormea în maşină a atins din greşeală schimbătorul de viteze, autoturismul pornind la vale.

Bărbatul s-a trezit din somn când a simţit că maşina se pune în mişcare şi a sărit din autoturism în timp ce acesta se îndrepta către lac. Informaţiile iniţiale furnizate de ISU indicau că în maşină erau două persoane, însă cealaltă persoană se afla într-o altă maşină.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 6:30.
Bărbatul s-a trezit în timp ce maşina se îndrepta spre lac şi a reuşit să sară, salvându-se, apoi a cerut ajutor. Pompierii au intrat în apa care ajungea la plafonul autoturismului, au ancorat vehiculul, iar acesta a fost tras afară din lac cu ajutorul unul excavator.

About Axinte Radu Alexandru