Home » National » Un turist și-a pierdut viața în Munții Bucegi după ce a căzut în gol 100 de metrii

Un turist și-a pierdut viața în Munții Bucegi după ce a căzut în gol 100 de metrii

Sfârșit tragic pentru un turist care a murit, după ce a căzut în gol circa 100 de metri. Accidentul grav a avut loc duminică în Munții Bucegi. Din păcate, după ce salvatorii montani au ajuns în Vâlcelul Policandrului s-a anunțat oficial, din direcția Salvamont Prahova, că victima a decedat.

Celelalte trei persoane care se aflau împreună cu omul care și-a pierdut viața au fost coborâte de pe munte, urmând ca în cursul zilei de luni salvamontiștii să meargă să recupereze trupul neînsuflețit al victimei accidentului montan.

„Accident deosebit de grav în Bucegi. Persoană căzută din Brana aeriană aprox. 100 m. O echipă de prim răspuns se îndreaptă spre Vâlcelul Policandrului. Echipa de suport este pregătită de intervenție. Din informațiile primite de la persoanele care însoțeau victima, aceasta nu ar mai fi în viață. Dacă salvatorii montani din echipa de prim răspuns confirmă, acțiunea de recuperare a corpului victimei se va desfășura în cursul zilei de mâine”, au transmis în primă fază reprezentanții Salvamont Prahova, pe pagina oficială de Facebook.

About Axinte Radu Alexandru