Home » National » Clipe de coșmar pentru un bărbat care ieșise să practice kitesurfing pe Dunărea. Poliţia de Frontieră i-a venit în ajutor

Clipe de coșmar pentru un bărbat care ieșise să practice kitesurfing pe Dunărea. Poliţia de Frontieră i-a venit în ajutor

Peripeție cu final fericit pentru un bărbat care ieșise să practice kitesurfing pe fluviul Dunărea.  Polițiștii de frontieră l-au salvat pe bărbat care căzuse în apă și făcea semne disperate de ajutor.

„Pe 1 noiembrie, în jurul orei 16.30, echipajul unei ambarcaţiuni a Poliţiei de Frontieră de la Sectorului Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, pe timpul derulării misiunii de supraveghere pe fluviul Dunărea, a observat, pe direcţia km. flv. 1072, un practicant de kite-surfing care căzuse în apă şi le făcea semne că are nevoie de ajutor”, conform comunicatului transmis de Poliția de Frontieră (PF).

Membrii echipajului de pe ambarcațiunea PF au accelerat motorul și s-au îndreptat rapid către zona în care se afla bărbatul, pentru a-l ajuta.  Acesta a fost scos din apă, iar apoi a ajuns cu bine pe uscat, fiind transportat cu barca salvatorilor.

„Persoana în cauză, un cetățean român, prezenta semne vizibile de oboseală, dar nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportată în siguranţă la mal”, conform sursei citate.

 

About Axinte Radu Alexandru