Home » Social » Polițiștii bârlădeni, în doliu

Polițiștii bârlădeni, în doliu

de Simona MIHĂILĂ

Veste tristă, ieri, la Bârlad, mai ales pentru polițiștii bârlădeni: Ciprian Bordeianu, agent șef principal de poliție din cadrul Biroului Rutier Bârlad, a încetat din viață la vârsta de doar 41 de ani.

De circa un an, tânărul om al legii suferea de o necruțătoare, pe care a încercat să o trateze.

„Pierderea acestuia lasă durere, păreri de rău și un gol imens greu de acoperit. A fost un om modest, discret, corect, harnic, un bun soț și părinte, un devotat polițist, un prieten loial și un coleg de nădejde. A fost alături de cei aflați la nevoie, s-a implicat cu responsabilitate și competență în realizarea sarcinilor profesionale, a fost un polițist care ne-a impresionat prin dăruirea și seriozitatea sa. Regretăm profund dispariția bunului nostru coleg a cărui amintire o vom păstra veșnic vie. Transmitem sincere condoleanțe familiei supusă la o asemenea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite prin intermediul unui comunicat de presă comisar-șef de poliție Vasile Chelaru, șeful Poliției Bârlad.

Agentul șef principal de poliție Ciprian Bordeianu a absolvit în 1996 Școala de agenți de poliție, fiind încadrat în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui ca ajutor șef post, iar din luna martie 1997 și-a desfășurat activitatea ca agent de poliție rutieră la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Bârlad.

Era căsătorit și avea un copil.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

de Simona MIHĂILĂ Veste tristă, ieri, la Bârlad, mai ales pentru polițiștii bârlădeni: Ciprian Bordeianu, agent șef principal de poliție din cadrul Biroului Rutier Bârlad, a încetat din viață la vârsta de doar 41 de ani. De circa un an, tânărul om al legii suferea de o necruțătoare, pe care a încercat să o trateze. „Pierderea acestuia lasă durere, păreri de rău și un gol imens greu de acoperit. A fost un om modest, discret, corect, harnic, un bun soț și părinte, un devotat polițist, un prieten loial și un coleg de nădejde. A fost alături de cei aflați la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura