Home » National » Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental

Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 40 de ani, care a fost găsit mort lângă Hotelul Intercontinental. Acesta s-ar fi aruncat în gol de la etajul 20, în această dimineață. Poliția Capitalei a anunțat că luni dimineață, prin apel la 112, a fost sesizat faptul că lângă un hotel din sectorul 1 se află cadavrul unui bărbat:

„În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”.

S-a deschis dosar de moarte suspectă

Deocamdată nu se ştie cauza acestei tragedii. Dar indiciile arată că s-ar fi ucis. Din primele informații, el era cazat la unitatea hotelieră.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Se caută un eventual bilet de adio în care tânărul să fi vorbit despre motivele care l-au împins să facă un asemenea gest. Va fi deschis un dosar de moarte suspectă.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*