Home » National » Au vrut să facă un grătar la bloc, dar au dat foc apartamentului

Au vrut să facă un grătar la bloc, dar au dat foc apartamentului

Au vrut să se distreze dar au fost la un pas de o tragedie. Un grătar făcut într-o locuință din incinta unui bloc din municipiul Tecuci a dus la izbucnirea unui incendiu. Pompierii care au intervenit la faţa locului au evacuat o femeie de 60 de ani, imobilizată într-un scaun cu rotile, şi o minoră de 12 ani, în timp ce alte 20 de persoane au ieşit singure din imobile, informează ISU Galaţi

În momentul în care au ajuns la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o încăpere, situată la etajul IV, folosită ca spaţiu de depozitare. Salvatorii au evacuat o femeie de 60 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, şi o fată de 12 ani. Alte 20 de persoane, care locuiau la etajele III şi IV, s-au autoevacuat„, au informat reprezentanţii ISU Galaţi.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră. Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un grătar folosit şi lăsat nesupravegheat.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*