Home » National » Coordonatorul centrului de primire a refugiaților îi roagă pe români să nu mai doneze lucruri inutile, precum mărgele sau costume de baie

Coordonatorul centrului de primire a refugiaților îi roagă pe români să nu mai doneze lucruri inutile, precum mărgele sau costume de baie

Mihaela Dan, coordonatorul centrului de primire a refugiaților din punctul vamal Isaccea, a publicat o serie de mesaje pe pagina de Facebook prin care atrage atenția donatorilor să nu mai trimită lucruri de care nu mai au loc sau nevoie acasă, ci doar materiale utile unui refugiat.

Coordonatorul atrage atenția asupra faptului că voluntarii sunt foarte puțini și deja epuizați după doar o săptămână, iar selectarea materialelor primite trebuie făcută cât mai eficient pentru a-și conserva energia.

  • „Nu mai am energie să am „TON”. Dar, la fel gândesc, habar n- avem să donăm. Dacă VOI credeți că piesele unui costum de baie, mărgelele, pantofii cu toc și rahaturi cu paiete sunt necesare unui refugiat…să mă ierte Dumnezeu, sunt eu nebună că nu înțeleg. Și-mi asum nebunia”, a transmis Mihaela Dan într-unul din mesaje.

În mod ciudat, printre lucrurile ”donate” de români refugiaților voluntarii au găsit mărgele, costume de baie, paiete și pantofi cu toc.

Femeia a mai publicat joi și o listă cu medicamentele de care au nevoie refugiații care ajung la centrul din Isaccea.

 

sursă: G4Media.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*