Home » National » Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, declarație despre infecția cu COVID: „Este tratat tot mai mult ca o viroză obişnuită”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, declarație despre infecția cu COVID: „Este tratat tot mai mult ca o viroză obişnuită”

Ministrul Rafila spune că și la noi, COVID este tratat tot mai mult ca o viroză obişnuită. Întrebat de ce în Spania virusul este tratat ca o viroză, ministrul a spus că acelaşi lucru se întâmplă şi în România.

„Comparativ cu marţea trecută au fost cu aproape o mie de cazuri mai puţin, ceea ce îmi sugerează că există o încetinire a transmiterii şi dacă această încetinire se va consolida în zilele următoare cred că ne îndreptăm rapid spre sfârşitul valului 5. Şi cred că este aşa că am încercat să privesc într-un context mai larg lucrurile, să nu mă refer exclusiv la România, şi toate ţările din regiunea europeană a OMS se află acum pe un trend descendent şi cred că zilele următoare vom putea confirma acest trend descendent şi în România”, a declarat marţi Alexandru Rafila, la TVR.

 

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*