Home » National » Maratonul Nisipului te așteaptă pe 21 mai să alergi pe plaja din Constanța

Maratonul Nisipului te așteaptă pe 21 mai să alergi pe plaja din Constanța

De 7 ani la malul marii, Asociația Sportiva SANASPORT Constanța împreuna cu partenerii și sponsorii, fac posibilă organizarea singurului maraton din Europa de SE care se desfășoară integral pe nisip – Maratonul Nisipului.

Pe data de 21 mai 2022, de Ziua orașului Constanța, peste 1500 de persoane se vor alinia la start: fie ca vor alerga o cursa populară de 5 km, fie chiar proba „regina” maratonul de 42 km, cu toții vor pune suflet și vor susține relansarea sportului școlar prin cursa copiilor „Campionii Școlii” și vor schimba mentalități prin cursa „Family Run” susținând proiectul derulat de Asociația Dăruiește Aripi pentru tratarea copiilor bolnavi de cancer la domiciliu.

Startul se va da de pe plaja Neversea unde zona de relaxare a beach-barului Neversea te așteaptă atât înainte de cursă, pentru a te energiza cu o cafea, cât și după, pentru a te relaxa pe un șezlong!
Dacă vei veni cu autoturismul personal, îți recomandăm să parchezi în parcarea dinainte de a intra pe plaja Modern – zona portului turistic Constanța (parcarea este cu plată, având tariful
zonei 0).
 Accesul pietonal spre plajă se poate face dinspre portul turistic Tomis, de sus de pe coastă, pe scări dinspre Restaurantul Zorile (capătul Str. Mihai Eminescu), blocul Creion
(Intersecție Str. Mircea cel Bătrân cu Bld. Ferdinand) sau fostul Hotel Ibis (str. Mircea cel Bătrân)!

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*