Home » National » Antibiotice Iași lansează în farmacii trei noi suplimente alimentare din categoria probiotice

Antibiotice Iași lansează în farmacii trei noi suplimente alimentare din categoria probiotice

Compania Antibiotice lansează în farmaciile din România, sub brandul Nutriensa, trei noi suplimente alimentare din categoria probiotice: SimbiFlora Complex, SimbiFlora Forte și SimbiFlora Kids (Gama SimbiFlora), destinate refacerii echilibrului florei microbiene intestinale.
Aceste produse reprezintă combinații simbiotice de probiotice, prebiotice, vitamine și minerale, conținând o mare varietate de tulpini ce colonizează intestinul (subțire și gros) și cantități semnificative de unități formatoare de colonii (UFC).
„Compania Antibiotice, partenerul principal al Conferinţei Naţionale de Fitoterapie Practică 2022, ce are loc în aceste zile la Iași, este activ implicată atât în producția, cât și în cercetarea medicamentelor și suplimentelor alimentare, un adevărat promotor al soluțiilor inovative, pe care în mod constant le pune la dispoziția specialiștilor în domeniul sănătăţii și, implicit, a pacienților”, a declarat Prof. Univ. Dr. Monica Hăncianu, Președinte Conferință CNFP, Președinte Asociația de Fitoterapie și Fitofarmacologie Practică.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*