Home » National » Un pod rutier peste râul Siret s-a prăbușit în județul Neamț, între localităţile Sagna şi Luţca

Un pod rutier peste râul Siret s-a prăbușit în județul Neamț, între localităţile Sagna şi Luţca

În momentul prăbușirii, un camion și o autoutilitară erau pe pod. Un bărbat a fost rănit, însă starea sa este stabilă. Podul a fost de curând reabilitat.

Prefectul județului Neamț a declarat la Digi24 că podul peste râul Siret s-a prăbușit”Din primele evaluări, două autovehicule, un camion și o autoutilitară frigorifică, au suferit în urma accidentului. Verificăm dacă mai sunt și alte autovehicule implicate. Am fost înștiințați de ISU Neamț, acum aproximativ jumătate de oră în urmă. Podul a fost proaspăt reabilitat. Nu știu dacă a fost finalizată lucrarea. O să cerem detalii și va comunicăm. Consiliul Județean cred că este autoritatea contractoare”.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț a anunțat la Antena 3 că șoferul autocamionului a fost rănit și transportat la Spitalul Municipal din Roman: ”Am fost înștiințați că o parte a podului s-a prăbușit. Pe pod se aflau un autocamion și o autoutilitară. Conducătorul autocamionului a fost rănit și extras de către ceilalți participanți la trafic. El a fost dus la Spitalul Municipal Roman. Este în stare stabilă. Se vor face investigații medicale acolo”.

Podul la la Luțca a fost redeschis circulației rutiere în luna noiembrie a anului, după ce a fost reabilitat.

 

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*