Home » Local » Delegație din raionul Fălești prezentă la Vaslui!

Delegație din raionul Fălești prezentă la Vaslui!

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a primit vizita unei delegații de cadre didactice din raionul Fălești, Republica Moldova.

Dascălii moldoveni participă la o serie de activități didactice, inclusiv la simpozionul internațional „Educația de calitate – o preocupare a școlii de azi”, organizat de Școala „Constantin Parfene” Vaslui.

Evenimentul, având ca temă „Educația pentru formare de competențe – provocări și perspective”, a ajuns a XIII-a ediție și a însemnat un schimb de bune practici din domeniul învățământului.

„Consiliul Județean Vaslui are ca obiectiv principal întărirea cooperării interinstituționale, prin schimb de idei și o comunicare eficientă. Și cu raionul Fălești avem o bună colaborare, iar întâlnirea de astăzi va fi una benefică, vizând dezvoltarea competențelor culturale și educaționale între județul Vaslui și raionul Fălești”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Delegația din Fălești a identificat o serie de idei care pot fi implementate cu succes și în școlile din Moldova. De asemenea, profesorii vasluieni au avut de învățat de la această întâlnire, existând posibilitatea încheierii unor parteneriate pe viitor.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*