Home » Local » Reținut de polițiști! După ce a consumat alcool, un bărbat din comuna Zorleni a incendiat o casă

Reținut de polițiști! După ce a consumat alcool, un bărbat din comuna Zorleni a incendiat o casă

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 71 de ani, din Zorleni, care ar fi provocat distrugeri, prin incendiere, la un imobil din aceeași localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad au stabilit că, în data de 2 august 2024, la ora 01:15, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi incendiat, folosind o substanță inflamabilă, un imobil deținut de o persoana vătămată, bărbat în vârstă de 28 de ani.

În aceeași zi, 2 august 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*