Home » Culture » Alocare financiară de 300.000 de lei pentru organizarea Festivalului de Umor „Constantin Tănase”

Alocare financiară de 300.000 de lei pentru organizarea Festivalului de Umor „Constantin Tănase”

Consiliul Județean Vaslui a alocat suma de 300.000 de lei Centrului Cultural Județean pentru organizarea Festivalului de Umor „Constantin Tănase”. Cea de-a XXVIII-a ediție a festivalului va avea loc în perioada  6-13 octombrie 2024. Începând cu data de 11 septembrie vor fi disponibile biletele și abonamentele pentru evenimentul cultural.

CJ-ul a predat în administrarea Centrului Cultural Județean Vaslui spațiile și dotările aferente acestora existente la Casa Armatei. În luna aprilie 2024 au fost finalizate și recepționate lucrările aferente obiectivului de investiții „Reparații capitale și refuncționalizare Casa Armatei Vaslui – Centrul Cultural Județean Multifuncțional”.

În cadrul proiectului, au fost transformate unele spații mici, fără o funcție bine definită, în săli de conferințe, recitaluri etc., au fost reorganizate spațiile destinate activităților culturale, au fost transformate spațiile în care funcționau restaurantul în spații pentru expoziții etc.

În anul 2023, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui a propus reorganizarea instituției, prin operațiunea juridică de transformare în Centrul Cultural Județean Vaslui.

Centrul Cultural Județean Vaslui, instituție de spectacole de proiecte, asigură inițierea și organizarea de producții artistice proprii prin spectacole coregrafice, folclorice, de teatru, concerte de muzică simfonică, corală, folclorică, etc..

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*