Home » Local » Locuință spartă! Un tânăr din comuna Dimitrie Cantemir a fost reținut de polițiști

Locuință spartă! Un tânăr din comuna Dimitrie Cantemir a fost reținut de polițiști

Poliţiştii Secției 4 Poliției Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 13 iulie 2024, în localitatea Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data sus-menționată, ora 13:40, bărbatul cercetat ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, ar fi distrus o cameră de supraveghere și ar fi sustras 2.950 de lei.

La data de 25 august 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Huși au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

In data de 27 august 2024, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secției 4 Poliției Rurală Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*