Home » Local » Concert folcloric extraodinar în municipiul Vaslui, dedicat persoanelor vârstnice

Concert folcloric extraodinar în municipiul Vaslui, dedicat persoanelor vârstnice

Vasluienii sunt invitați astăzi, 1 octombrie 2024, la un Concert folcloric extraodinar denumit „Clipa de dor”, care va avea loc la Centrul Cultural Județean „Dimitrie Cantemir”. Concertul începe la ora 17:00, iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este dedicat zilei internaționale a persoanelor vârstnice, iar pe scena se vor afla „Rapsodia Vasluiului”, Ansamblul „Busuiocul” din Bacău și artiștii Alexandru Brădățan, Paul Ananie, Oana Tomoiagă, Gabriel Dumitru și Andreea Hăisan.

Asamblul Folcloric „Busuiocul” din Bacău, Orchestra de muzică populară „Rapsodia Vasluiului” din Vaslui dirijată de Florin Babără, coordonator artistic Teodora Panainte,, ca și artiștii Alexandru Brădățan, Paul Ananie, Oana Tomoiagă, Gabriel Dumitru și Andreea Hăisan se vor afla astăzi, 1 octombrie 2024, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice pe scena Centrului Cultural Județean „Dimitrie Cantemir”.

Va fi un scectacol folcloric extraordinar de numit „Clipa de dor” pe care organizatorii, Primăria și Consiliul Local Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și Centrul Cultural Județean Vaslui l-au pregătit pentru bătrânii municipiului reședință pentru a-i sărbători.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*