Home » Monden » A luat 10.000 km distanță de Bahmu! În așteptarea verdictului judecătorilor, Prigoană și-a dat singur ordin de restricție

A luat 10.000 km distanță de Bahmu! În așteptarea verdictului judecătorilor, Prigoană și-a dat singur ordin de restricție

Prigoană a decis: pleacă departe de Adriana Bahmuțeanu, tocmai în America, indiferent de ce vor decide magistrații în privința ordinului de restricție pe care soția l-a cerut împotriva lui.

Adriana Bahmuțeanu se judecă cu Prigoană pentru a obține un ordin de protecție conform căruia afaceristul pensionar să nu se mai apropie la mai mult de 200 de metri de ea.

Ieri, judecătorii au audiat mai mulți martori, inclusiv pe învățătoarea lui Maximus, băiatul cel mare al cuplului, care a relatat modul în care omul de afaceri și-ar fi bătut copilul pe holurile școlii în care acesta învață.

Atât această mărturie, cât și cea a Cameliei Enciu, prietena Adrianei, vor fi analizate de magistrați, care și-au luat timp până astăzi să anunțe dacă Silviu Prigoană este sau nu un pericol pentru copiii lui.

Își vizitează cuscrii în SUA

În replică, omul de afaceri a spus că nu mai este nevoie de un ordin de restricție oficial, pentru că și-a impus singur unul. Și nu de 200 m, ci de aproape 10.000 km.

“Am avut proces cu Adriana și a rămas în pronunțare, dar, indiferent de hotărârea instanței, eu am luat singur decizia de a sta departe de ea, deși acum o săptămână m-a sunat că vrea să ne întâlnim între patru ochi. Mâine (n.r. azi) dimineață plec cu băieții mei cei mari în Statele Unite, la Chicago, acolo unde au studiat și petrecem Paștele la părinții Corinei, iubita lui Honorius”, ne-a declarat Prigoană, în exclusivitate. Însă omul de afaceri nu a uitat nici de ceilalți doi fii ai săi, Maximus și Mihai. El a trecut pe la grădiniță și le-a dus cadouri de “iepuraș”.

Sursa: libertatea.ro

Prigoană a decis: pleacă departe de Adriana Bahmuțeanu, tocmai în America, indiferent de ce vor decide magistrații în privința ordinului de restricție pe care soția l-a cerut împotriva lui. Adriana Bahmuțeanu se judecă cu Prigoană pentru a obține un ordin de protecție conform căruia afaceristul pensionar să nu se mai apropie la mai mult de 200 de metri de ea. Ieri, judecătorii au audiat mai mulți martori, inclusiv pe învățătoarea lui Maximus, băiatul cel mare al cuplului, care a relatat modul în care omul de afaceri și-ar fi bătut copilul pe holurile școlii în care acesta învață. Atât această mărturie,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile