Home » Justitie » A venit să împrumute o coasă, dar la plecare și-a violat vecina!

A venit să împrumute o coasă, dar la plecare și-a violat vecina!

de Daniel MICU, Răzvan CĂLIN

Este fapta unui tânăr din Oltenești care a batjocorit o femeie în vârstă de 61 de ani.

Un tânăr din comuna Oltenești, Cristi Ailoaie, în vârstă de 31 de ani, a ajuns după gratii din cauză că pe 29 mai, chiar în Vinerea Mare, a păcătuit violând o femeie din aceeași localitate. Victima – Ela Stoica, în vârstă de 61 de ani – este vecină cu agresorul și niciodată nu i-a trecut prin cap că tânărul ar putea fi în stare de așa ceva. Mai ales că tânărul are la rândul său doi copii și părea un om liniștit, care nu ridicase cine știe ce probleme prin sat.

Cu fața plină de vânătăi și încă sub șocul clipelor de groază prin care a trecut, femeia a povestit că nu a putut ascunde soțului adevărul. În ziua respectivă, când omul a venit acasă, i-a mărturisit că a fost batjocorită și lovită de vecinul lor. Culmea este că soțul femeii a fost cel care l-a trimis pe Ailoaie acasă la el pentru a lua o coasă pe care tânărul i-o ceruse cu împrumut. Tânărul a profitat de faptul că aceasta era singură acasă și a tăbărât pe ea. Cu forța, și-a dus victima într-o magazie, a blocat ușa cu zăvorul și a obligat-o să întrețină cu el relații sexuale.

La plecare a luat și coasa pentru care îl cinstise cu o bere la birtul din sat pe soțul bătrânei. În momentul în care omul a revenit acasă, femeia i-a povestit îngrozită prin ce chinuri a trecut.

ela-stoica-violata”Am o stare de șoc de îmi vine să urlu. Nu știu cui să zic, ce să zic. A venit acasă și m-a rugat să-i dau coasa soțului. Aveam o bere, niște vin și i-am zis: «Hai, mamă, să-ți dau o gură de bere». Dar el a început cu pipăieli și îmi zicea «Hai, tanti Ela, hai bre, că nu e foc, că ești femeie bătrână». Mi-a dat peste față, m-a trântit pe jos și îmi spunea că sunt închipuirile mele de babă nebună. Eu am 62 de ani aproape, iar mama lui are 55 de ani. Am atâția ani și nu am mai pățit așa ceva! Am trăit la Brașov 27 de ani și nu am pățit nimic. Nu îmi era teamă de nimeni și de nimic”, a povestit cu amărăciune biata femeie.

La rândul său, soțul victimei a relatat că s-a întâlnit cu vecinul la o crâșmă din sat, iar acesta i-a oferit o bere, cerându-i coasa cu împrumut. De bună credință, omul i-a spus să meargă acasă, să o ia. Nu s-a gândit nici o clipă că își trimite călăul peste nevastă: ”Îmi spune: «Îmi faci bine cu coasa?». I-am zis că da și că se ducă la mine acasă să o ia din cireș. A mers, a cerut-o la nevastă și nu mai știu ce au făcut ei. El mi-a dat o bere la crâșmă și am rămas acolo. Când am ajuns acasă, am întrebat-o pe nevastă-mea ce s-a întâmplat, că era mascată lamihai-stoica-sotul-violatei ochi. Ea a arătat cu mâna, că Cristi Ailoaie. Nu am avut probleme cu el până acum. Nu părea capabil de așa ceva!”.

Îngrozită și rușinată de cele întâmplate, femeia i-a mărturisit soțului prin ce a trecut abia a doua zi. După care, a povestit tot și polițiștilor. Într-o primă fază, Ailoaie a negat totul cu vehemență. Ba chiar familia sa a încercat să ajungă la o înțelegere cu victima, în speranța că tânărul va fi iertat pentru fapta sa. Însă, toate probele l-au indicat drept agresor, așa că instanța a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Rudele sale îi caută acum iertarea, pentru a-l scăpa de pușcărie. În sat, femeile în vârstă, care locuiesc singure, au ajuns să stea cu teamă în case.

”Să-i intri în casă, să ceri o coasă și de la coasă să ajungi în magazie… A profitat că soțului i-a dat o bere și a zis să îi dea coasa. În magazie, a tras zăvorul și și-a bătut joc de ea. Așa se spune. Nu mă așteptam să facă așa ceva. Are și el doi copii mici. Uite ce a făcut, la un pahar de vin?! Când e o femeie mai tânără, mai zici că zburdă, dar ea săraca e bătrână și bolnavă cu inima, ficatul. E ea voinică, dar nu s-a putut apăra!”, a declarat una dintre vecinele victimei.

Unii localnici pun totul pe seama consumului de băuturi alcoolice, un ”sport” cam îndrăgit de autorul oribilei fapte: ”L-am învățat ca pe un frate să nu mai bea, să nu se ia cu alții din sat și să stea liniștit. Eu sunt mai mare ca el, dar nu m-a înțeles. Nu m-am gândit că va face așa ceva. Îmi pare rău! E tânăr, păcat de el”.

Acum, Ailoaie își așteaptă își așteaptă pedeapsa după gratii.

About Razvan Calin