Home » Sport » Inzaghi și Gotze de Vaslui

Inzaghi și Gotze de Vaslui

Au doar 13 ani, însă reprezintă viitorul fotbalului vasluian. Este vorba despre Octav Cracea și Mario Pipos, doi jucători de perspectivă de la Sporting Juniorul.

Octav Cracea și Mario Pipos au fost eroii jocului retur cu CSMS Iași, contând pentru barajul interjudețean al Campionatului Național de juniori D. Cei doi fotbaliști de la Sporting Juniorul Vaslui au marcat opt dintre cele 12 goluri din meciul cu puștii ieșeni, câte patru de fiecare.

Octav Cracea practică fotbalul de patru ani și calcă pe urmele tatălui său, Cornel Cracea, fost jucător de liga I.

“Vreau să-l întrec pe tata”, spune cu mândrie Octav, care are numai 13 ani, fiind elev al Școlii “Constantin Parfene”. Îl are ca model pe Lucian Sânmărtean, mai ales că joacă pe același post cu noua vedetă a echipei campioane, Steaua.

“Îmi place tehnica lui, modul cum se exprimă pe teren. Am avut ocazia să stau de vorbă cu el și chiar să primesc unele sfaturi”, a menționat tânărul fotbalist de la Sporting Juniorul, pe care colegii îl alintă “Inzaghi”.

Octav Cracea a jucat deja în Champions League, însă la juniori, susținând că experiența trăită în această competiție îi va prinde bine: “Adversarii întâlniți sunt bine organizați, mult mai puternici. Joacă altceva față de ce vedem în competițiile interne”.

Fan Gotze

Sporting Juniorul are și un “Gotze”, care “explodează” în fața porții, fiind declarat cel mai bun jucător la Cupa Juniorul București, câștigată de echipa vasluiană în acest an. Este vorba despre Mario Pipos, declarat fan al cunoscutului fotbalist neamț, Mario Gotze.

“Joc pe același post cu Gotze. Ne asemănăm în multe privințe. Vreau să ajung la fel de celebru ca el, însă mi-aș dori să joc la Barcelona”, a spus Mario Pipos, adus la Vaslui de la Iași.

“Am găsit la Vaslui un grup unit, profesionist. Sunt convins că voi face performanță alături de Sporting Juniorul. Important e să muncim mult, iar la jocuri să dăm tot ce e mai bun”, a completat puștiul de 13 ani.

Au doar 13 ani, însă reprezintă viitorul fotbalului vasluian. Este vorba despre Octav Cracea și Mario Pipos, doi jucători de perspectivă de la Sporting Juniorul. Octav Cracea și Mario Pipos au fost eroii jocului retur cu CSMS Iași, contând pentru barajul interjudețean al Campionatului Național de juniori D. Cei doi fotbaliști de la Sporting Juniorul Vaslui au marcat opt dintre cele 12 goluri din meciul cu puștii ieșeni, câte patru de fiecare. Octav Cracea practică fotbalul de patru ani și calcă pe urmele tatălui său, Cornel Cracea, fost jucător de liga I. “Vreau să-l întrec pe tata”, spune cu mândrie…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Mihai Vasile