Home » Administratie » Infantilism fără măsură în Consiliul Local Bârlad
Daniel Buzamăt

Infantilism fără măsură în Consiliul Local Bârlad

Încetarea mandatului de consilier local a medicului Octavian Marcu a devenit subiect de perfidă distracție pentru consilierii PSD. Cea de a patra încercare a grupului PDL de a-l înlocui pe Marcu a eșuat, în urma aceluiași scenariu cu accente de mascaradă pus la cale de grupul PSD, în ședința de ieri după-amiază.

De astă dată, pesediștii nu s-au mai abținut de la vot. Sub pretextul că vor să se consulte înainte de a vota, ei au ieșit din sala de ședință și nu s-au mai intors. Cu excepția lui Marius Chițiga, pe care colegii de partid l-au mandatat să le transmită celor rămași în sală că… nu s-au putut hotărî. În consecință, ședința a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Consilierul Daniel Buzamăt, președintele organizației PDL Bârlad, a anunțat că de această dată va da în judecată grupul PSD din Consiliul Local: „Acesta se numește abuz în serviciu și vom acționa ca atare. Sunt piedici mai mult decât evidente în a-l înlocui pe domnul Marcu în consiliu. Chiar dacă PSD este majoritar, la proiectele care țin de buget nu pot decide ei singuri, așa că au un interes major ca noi să funcționăm în formulă incompletă”.

Octavian Marcu a fost exclus din PDL în octombrie 2013, în urma implicării sale într-un scandal sexual care a făcut valuri anul trecut. Urmarea firească a acestei excluderi ar fi fost, potrivit legii, încetarea mandatului de consilier. În acest sens, PDL a anunțat CL Bârlad de decizia partidului de a-i acorda sprijin politic pedelistului Andrei Huiban, pentru numirea în locul rămas vacant. (Simona MIHĂILĂ)

Încetarea mandatului de consilier local a medicului Octavian Marcu a devenit subiect de perfidă distracție pentru consilierii PSD. Cea de a patra încercare a grupului PDL de a-l înlocui pe Marcu a eșuat, în urma aceluiași scenariu cu accente de mascaradă pus la cale de grupul PSD, în ședința de ieri după-amiază. De astă dată, pesediștii nu s-au mai abținut de la vot. Sub pretextul că vor să se consulte înainte de a vota, ei au ieșit din sala de ședință și nu s-au mai intors. Cu excepția lui Marius Chițiga, pe care colegii de partid l-au mandatat să le…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile