Home » Termeni si conditii » Publicitate

Publicitate

Cotidianul „OBIECTIV – Ediția de Vaslui” este lider incontestabil al presei vasluiene. Membru BRAT (Biroul roman de audit al tirajelor), ziarul are zilnic un tiraj mediu de 3.000 exemplare si 20.000 de cititori. Ziarul este difuzat in tot judetul, respectiv in cele 5 orase si 81 de comune. Redactional, cotidianul (implicit site-ul publicatiei) acopera intreaga viata a judetului, din punct de vedere social, politic, economic, cultural etc. Totodata, site-ul ziarului este pe primul loc in topul celor mai vizitate si citite site-uri de profil din judet.

Ca urmare, in cazul in care va intereseaza sa va promovati afacerea in ziarul „OBIECTIV – Ediția de Vaslui” sau pe site-ul www.obiectivdevaslui.ro, va prezentam oferta noastra de publicitate.

 

Pentru ziar:

– format 9×9(cm), pagina interioara, alb-negru – 400 RON/luna;

– format 9×9, ultima pagina, color – 750 RON/luna;

– format 9×9, pagina interioara, color – 550 RON/luna;

– format 9×9, prima pagina, color – 1.500 RON/luna

– format 9×4,5, pagina interioara, alb-negru – 200 RON/luna.

Pentru site:

    Coloana din mijloc

– 120×60 – 15 lei/luna

– 120×90 – 20 lei/luna

– 120×240 – 50 lei/luna

– 125×125 – 30 lei/luna

    Coloana din dreapta

– 300×100 – 60 lei/luna

– 300×250 – 100 lei/luna

Bannere

Prețurile nu conțin TVA.

Pe www.obiectivdevaslui.ro puteti sa va promovati afacerea, imaginea sau produsele si prin intermediul unor texte publicitare. Astfel, in functie de pozititonare (sub deschiderea mare, mica, intercalate intre textele locale) preturile sunt cuprinse intre 80 lei si 20 lei pe zi. Textele pot fi insotite de poza, film si cinci cuvinte cu link catre site-ul dumneavoastra. Textul, pozele si filmul vor fi realizate de beneficiar. Totodata, puteti sa inserati in textul unui articol de pe site un banner publicitar, contra a 10 lei/aparitie (Spre exemplu puteti sa inserati un banner in textul din deschiderea editiei. Deci toata lumea care citeste acel text va vedea si banner-ul  dumneavoastra.)

In cazul in care nu aveti site de prezentare va putem pune la dispozitie o pagina pe site-ul nostru. Astfel, cand personale interesate de banner-ul dumneavoastra vor da click pe acesta vor fi redirectionate catre pagina respectiva.

 

Oferta de mica publicitate

Persoane fizice: – 0,50 lei cuv./zi în ziar și pe site. Ofertă – la 4 zile plătite clientul beneficiază de incă 2 apariții, bonus (total 6 zile). Oferta este valabilă pentru multipli de 4.

Persoane juridice: – 0,80 lei cuv./zi pentru apariții in ziar și  0,20 lei/zi pt. site. Ofertă – la 5 zile plătite clientul mai primește două apariții, bonus (total 7 zile).

Tarife speciale: -diverse (licitații; insolventă; AGA; APM; ghicit – 2,00 lei/cuv/zi. Ofertă – la 3 zile plătite clientul mai primește una bonus (total – 4 zile)

Poza la anunț- 5 lei/zi.

Chenar, bold, majuscule: plus 50% din valoarea anunțului.

 

Anunțuri de mică publicitate doar pe site-ul ziarului: obiectivdevaslui.ro

Maximum 80 de caractere – 10 lei/săptămână

Poza la anunț – 5 lei pe săptămână

Ușor, rapid, fără să te deplasezi: Anunturi prin SMS

%d blogeri au apreciat: