Home » Social » Un răsunător succes vasluian: Gaz Est, brand național

Un răsunător succes vasluian: Gaz Est, brand național

La Topul național al firmelor, Gaz Est Vaslui a primit locul al doilea în ceea ce privește cifra de afaceri și locul patru pe segmentul productivității. În clubul select al celor circa 40 de operatori de gaze naturale din România, furnizorul vasluian s-a clasat pe locul al patrulea în ceea ce privește performanța economică.
În condițiile unui an dificil din punct de vedere financiar, Gaz Est SA Vaslui a reușit să obțină rezultate excelente. Dovadă sunt distincțiile obținute la Topul național al firmelor, manifestare în cadrul căreia furnizorul de gaze vasluian s-a clasat pe locul doi după cifra de afaceri, iar după productivitate și performanță, a obținut două locuri patru.
Adrian Tighici, directorul general al SC Gaz Est SA Vaslui, a declarat că aceste recompense se acordă în baza unor criterii extrem de riguroase, ceea ce face din firma vasluiană una de top. De altfel, în acest an, Gaz Est a avut și un program de investiții foarte îndrăzneț. Societatea a reușit să construiască încă 21 de kilometri de rețea, extindere care a costat peste două milioane de lei.
Totodată, acest an a adus încă 1.500 de locuințe din urban și rural racordate la rețeaua de gaze.
„2013 a fost o perioadă dificilă și pentru societatea noastră. În prima parte a anului, ne-am confruntat cu probleme de ritmicitate financiară, situație care a fost dublată de unele neconcordanțe legislative. În partea a doua, lucrurile s-au dezamorsat. Chiar dacă au apărut numeroase probleme, le-am rezolvat cu multă muncă. În acest context, cifrele de final au fost foarte bune”, a menționat Adrian Tighici.
Gaz Est susține și acțiuni sociale. Chiar în aceste zile, 50 de familii nevoiașe au primit pachete cu alimente din partea societății.
„Noi, la fiecare sfârșit de an, ajutăm 50 de familii nevoiașe de la nivelul municipiului Vaslui. Este vorba despre persoane în vârstă, bolnave, care sunt imobilizate la pat”, a mai spus Adrian Tighici.

About Mihai Vasile