Home » Justitie » Bârlădean condamnat în Vâlcea

Bârlădean condamnat în Vâlcea

Un bărbat din Bârlad, condamnat pentru cumul de infracțiuni, a fost depistat, zilele trecute, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad și condus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Este vorba despre Mihail Popa, în vârstă de 46 de ani, dat în urmărire națională pentru că se ascundea după ce a fost condamnat pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fraudă informatică și constituirea unui grup infracțional organizat.

Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Vâlcea au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Individul urmează să fie transferat la penitenciar în vederea ispășirii condamnării la patru ani și trei luni de închisoare.

Un bărbat din Bârlad, condamnat pentru cumul de infracțiuni, a fost depistat, zilele trecute, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad și condus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Este vorba despre Mihail Popa, în vârstă de 46 de ani, dat în urmărire națională pentru că se ascundea după ce a fost condamnat pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fraudă informatică și constituirea unui grup infracțional organizat. Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Vâlcea au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Individul urmează să fie transferat la penitenciar în vederea ispășirii condamnării la patru ani și trei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile