Home » Business » Benzinariile Petrom vor atrage clienti cu farmacii si service-uri

Benzinariile Petrom vor atrage clienti cu farmacii si service-uri

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a inceput implementarea unui nou model de business in cadrul retelei de benzinarii Petrom, precum restaurante, farmacii, service-uri auto.

„Este o premiera in Romania, insa acest model este validat international. Avem in vedere deschiderea, in cadrul benzinariilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghisee de unde pot fi achizitionate polite de asigurare. Acestea vor functiona in spatii inchiriate catre parteneri OMV Petrom. Credem ca exista o tendinta de crestere a ponderii serviciilor auxiliarein benzinarii. Aceasta raspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la o gama extinsa de servicii si produse”, a declarat Adrian Nicolaescu, senior head of retail in cadrul OMV Petrom.

Primul restaurant operat de un brand international in cadrul unei benzinarii a fost deschis de Subway la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul statiei Petrom Vestem din Sibiu.

„Suntem foarte incantati sa deschidem alaturi de OMV Petrom primul Subway Drive Thru din Romania. Acesta va fi, de asemenea, si primul restaurant Subway din Romania care foloseste un decor nou si modern denumit intern Metropolitan Decor. Restaurantul va avea un program non-stop, la fel ca statia Petrom”, a spus Andrei Trifan, agent de dezvoltare Subway.

OMV Petrom are in vedere atat extinderea parteneriatului cu Subway cat si cu alti potential parteneri, acolo unde exista potential pentru un astfel de business, precum si incheierea de parteneriate pe noi segmentede consum (farma, auto, asigurari, etc).

Compania OMV Petrom administreaza in Romania o retea de 545 statii de distributie a carburantilor, din care 392 operate sub brandul Petrom si 153sub brandul OMV.

Sursa: wall-street.ro

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a inceput implementarea unui nou model de business in cadrul retelei de benzinarii Petrom, precum restaurante, farmacii, service-uri auto. "Este o premiera in Romania, insa acest model este validat international. Avem in vedere deschiderea, in cadrul benzinariilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghisee de unde pot fi achizitionate polite de asigurare. Acestea vor functiona in spatii inchiriate catre parteneri OMV Petrom. Credem ca exista o tendinta de crestere a ponderii serviciilor auxiliarein benzinarii. Aceasta raspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: