Home » National » Elena Udrea, unul dintre cei mai bogați politicieni din România. Câți bani a împrumutat în nume personal

Elena Udrea, unul dintre cei mai bogați politicieni din România. Câți bani a împrumutat în nume personal

Elena Udrea se poate lăuda că este unul dintre cei mai bogați politicieni din România.

Șefa Partidului Mișcarea Populară deține nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați de teren în București, dobândiți în urma divorțului de Dorin Cocoș, dar și 420.662 de metri pătrați de teren agrigol în Călărași. Udrea a cumpărat în acest an 147.077 de metri de teren în Sohatu, județul Călărași. Aceștia măresc„moșia” șefei PMP care mai deține 143.747 de metri pătrați de teren agricol la Sărulești, în același județ, și 129.838 de metri pătrați la Nana și Gurbănești.

Datele reies din cea mai recentă declarație de avere, depusă în iunie, la Parlament. În urma partajului, Udrea a mai obținut o casă de locuit în București, de aproape 170 de metri pătrați, o pătrime din aproape 700 de metri pătrați suprafață construită imobil și două autoturisme, Fiat 500 și Mercedes.

La capitolul împrumuturi acordate în nume personal, potrivit declarației de avere, Elena Udrea a creditat cu aproape 100.000 de euro societatea Agro Green Nana SRL, pe care o deține 100%, a finanțat cu 270.000 de euro SC Bai Boghis SRL unde deține 50% din acțiuni, și cu aproape 500.000 de euro societatea Tim Rail Cargo, unde are o cotă de participare de 20%.

Udrea a vândut două imobile cu 255.000 de euro, și un Porche Cayenne, cu 5.000 de euro.

Sursa: gandul.info

Elena Udrea se poate lăuda că este unul dintre cei mai bogați politicieni din România. Șefa Partidului Mișcarea Populară deține nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați de teren în București, dobândiți în urma divorțului de Dorin Cocoș, dar și 420.662 de metri pătrați de teren agrigol în Călărași. Udrea a cumpărat în acest an 147.077 de metri de teren în Sohatu, județul Călărași. Aceștia măresc„moșia” șefei PMP care mai deține 143.747 de metri pătrați de teren agricol la Sărulești, în același județ, și 129.838 de metri pătrați la Nana și Gurbănești. Datele reies din cea mai recentă declarație…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Azi e 1 iulie 2014…a ajuns – in sfarsit – carul cu boi de la Bucuresti in Moldova si au aflat si urmasii lui neica Stefan ceea ce presa urla pur si simplu acum 5 zile : cum ca Elena Udrea are bani, bijuterii, pamant si masini…ei, ia spuneti, cum ati primit vestea care a speriat si Casa Alba ? Mm ? Ati avut macar curiozitatea de a verifica pe ce loc se afla in ” clasamnetul ” oamenilor cu ceva avere ? Veti fi surprinsi sa aflati ca ocupa un loc foarte jos : nu e nici macar in top 100 !!! Exemplele, doar feminine, si va veti convinge ca o stire nu se da decat comparativ cu altele : Gabriela Vranceanu Firea Pandele…Daciana Scarbu…Rovana Plumb…Roberta Anastase…masculii nu se pun fiindca e frustrant pentri boborul votant cad va citi averi cu cifre care incep de la cel putin 5 milioane de euroi si ajung pana la cateva SUTE DE MILIOANE…Clar, baietii ? Mai cititi, mai documentati-va, apoi scrieti fluvii de comentarii !!!

%d blogeri au apreciat: