Home » Invatamant » O elevă din Vaslui a încercat să se sinucidă la școală

O elevă din Vaslui a încercat să se sinucidă la școală

O elevă în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, a fost transportată cu ambulanța la spital, marți, după ce a înghițit un pumn de pastile la școală intenționând să se sinucidă din cauză că ar fi fost amenințată de o profesoară cu scăderea notei la purtare.

Potrivit Serviciului de Ambulanță (SAJ) Vaslui, eleva a fost preluată de echipajul medical de la Colegiul „Anghel Rugină”, în urma unui apel la numărul de urgență 112, după ce i s-a făcut rău de la cele 20 de pastile de paracetamol pe care le-a înghițit cu intenția de a se sinucide, conform mediafax.ro.

Adolescenta a recurs la acest gest extrem din cauză că, susțin reprezentanții SAJ Vaslui, ar fi fost amenințată de o profesoară cu scăderea notei la purtare după ce ar fi spastileărit pe fereastra sălii de curs.
„Eleva a fost găsită conștientă, însă cu o stare generală de rău. Chiar dacă vorbim de paracetamol, nu este de glumă cu acest medicament pentru că, într-o cantitate mare, afectează ficatul. Pacienta a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a rămas internată”, a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.
Conducerea Colegiului Economic „Anghel Rugină” Vaslui nu a putut fi contactată pentru a prezenta un punct de vedere oficial în legătură cu incidentul petrecut la unitatea de învățământ.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui nu aflase încă despre acest incident, urmând să se informeze în acest sens.

O elevă în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Economic "Anghel Rugină" Vaslui, a fost transportată cu ambulanța la spital, marți, după ce a înghițit un pumn de pastile la școală intenționând să se sinucidă din cauză că ar fi fost amenințată de o profesoară cu scăderea notei la purtare. Potrivit Serviciului de Ambulanță (SAJ) Vaslui, eleva a fost preluată de echipajul medical de la Colegiul "Anghel Rugină", în urma unui apel la numărul de urgență 112, după ce i s-a făcut rău de la cele 20 de pastile de paracetamol pe care le-a înghițit cu intenția de a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: