Home » Social » Sfaturi pentru alegerea fondului de ten (P)

Sfaturi pentru alegerea fondului de ten (P)

Dintotdeauna femeile au incercat sa impresioneze cu tenul lor fara cusur. Inca din perioada Greciei antice, acestea foloseau creta si calcarul pe post de pudra sau fond de ten mineral pentru a-si albi fata. In zilele de azi, evolutia ne-a pus in fata a o multime de metode prin care sa ne ascundem imperfectiunile si sa avem un ten radiant si cuceritor. Poate una dintre cele mai ingenioase este fondul de ten, o adevarata revelatie pentru femeile din ziua de azi. Este o arta in alegerea fondului de ten potrivit tenului tau, care sa nu-ti transforme fata intr-o masca. Este important sa alegi un fond de ten mineral, din ingrediente naturale, care sa nu-ti incarce fata si sa nu provoace alergii. In acest sens au fost create cosmeticele din magazinul online www.eyeslipsface.com care se bazeaza pe principiul ca frumusetea si sanatatea merg mana in mana, iar cea dintai apare doar atunci cand ne simtim bine si in interior. Consulta gama de produse a celor de la E.LF.

Insa pentru a te bucura din plin de efectele pe care ti le poate oferi un fond de ten, trebuie sa stii sa-l alegi pe cel potrivit tenului tau.

In continuare va prezentam cateva sfaturi in alegerea corecta a fondului de ten. Este important de retinut ca exista mai multe tipuri de fond de ten disponibile pe piata si anume: cremele colarate BB, care nu au o putere mare de acoperire si doar uniformizeaza si dau stralucire, fondurile de ten lichide, care sunt potrivite tenului uscat si au o acoperire medie, cele sub forma de stick, formule oil-free pentru tenurile cu probleme si fondurile de ten minerale, care se aplica mult mai usor si sunt recomandate tenului gras si nu numai. Dupa ce ai ales textura potrivita, foarte importanta e gasirea culorii potrivite. Exista fonduri de ten foarte deschise, bej lumini si nuante care se inchid, pe masura ce avanseaza numarul. Cele mai multe femei fac greseala de a incerca produsul pe dosul palmei, insa ca sa stii sigur ce nuanta ti se potriveste, acesta trebuie incercat in zona gatului, direct pe fata pentru a nu avea problema vesnicului aspect de masca. Daca nuanta fondului te ten se identifica perfect cu nuanta pielii gatului, machiajul va fi natural, iar alegerea facuta foarte buna. Aplicarea lui se face cu un burete special sau cu o pensula cu peri artificiali. Se poate aplica si cu ajutorul degetelor, care ne ajuta sa-l intindem foarte bine.

Conform make-up artistilor, in acest sezon se poarta fondurile de ten minerale, care uniformizeaza tenul si ii confera o stralucire aparte.

Un produs excelent de pe site-ul celor de la E.L.F. este Fondul de ten SPF 15 „Personal Blend” e.l.f. Mineral, disponibil in 8 nuante, una diferita in fiecare anotimp. Fondul de ten mineral se aseaza usor pe piele, contine protectie solara SPF 15 si este 100% mineral, fara parabeni, conservanti sau coloranti chimici. Contine vitamina E cu antioxidanti care hidrateaza si refac tenul. Fiecare cutie contine 4 nuante care se potrivesc perfect.

Intrati pe pagina magazinului online si convingeti-va singuri de calitatea produselor pe care le comercializeaza.

Dintotdeauna femeile au incercat sa impresioneze cu tenul lor fara cusur. Inca din perioada Greciei antice, acestea foloseau creta si calcarul pe post de pudra sau fond de ten mineral pentru a-si albi fata. In zilele de azi, evolutia ne-a pus in fata a o multime de metode prin care sa ne ascundem imperfectiunile si sa avem un ten radiant si cuceritor. Poate una dintre cele mai ingenioase este fondul de ten, o adevarata revelatie pentru femeile din ziua de azi. Este o arta in alegerea fondului de ten potrivit tenului tau, care sa nu-ti transforme fata intr-o masca. Este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: