Home » Social » 20 de tone de ulei au ajuns în… șanț

20 de tone de ulei au ajuns în… șanț

O cisternă încărcată cu 20 de tone de ulei, ce venea din Republica Moldova și se îndrepta către Slobozia, s-a răsturnat în dreptul localității Crețești.

Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, autotrenul a intrat în balans și s-a răsturnat. În urma accidentului, întreaga cantitate de ulei a ajuns în rigola betonată de pe marginea șoselei. Petele de ulei rămase pe carosabil, ca urmare a accidentului au fost eliminate, pentru a nu pune în pericol pe ceilalți participanți la trafic, iar autocisterna răsturnată așteaptă utilajele pentru a fi ridicată din zonă. (A.C.)

O cisternă încărcată cu 20 de tone de ulei, ce venea din Republica Moldova și se îndrepta către Slobozia, s-a răsturnat în dreptul localității Crețești. Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, autotrenul a intrat în balans și s-a răsturnat. În urma accidentului, întreaga cantitate de ulei a ajuns în rigola betonată de pe marginea șoselei. Petele de ulei rămase pe carosabil, ca urmare a accidentului au fost eliminate, pentru a nu pune în pericol pe ceilalți participanți la trafic, iar autocisterna răsturnată așteaptă utilajele pentru a fi ridicată din zonă. (A.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: