Home » Justitie » Accident cu efect întârziat

Accident cu efect întârziat

Un cetățean din zona Hușiului a fost autorul unei sesizări mai puțin obișnuită făcută la poliție: a reclamat un accident a cărei victimă a fost chiar el, la o zi după ce acesta s-a petrecut. Este vorba de Ion M., de 52 de ani, din satul; Valea Grecului, comuna Duda Epureni.

Într-o seară, omul s-a ales cu traumatisme serioase la cap și la piciorul stâng pe când mergea liniștit spre casă, cocoțat pe dispozitivul de ridicare a utilajelor agricole atașat unui tractor. Tractorul era condus de Gheorghe G., de 57 de ani, din aceeași localitate. La un moment dat, acesta a virat brusc, făcându-l pe Ion să-și piardă echilibrul și să se rostogolească pe carosabil.

Ciudat este că, în ciuda rănilor serioase, Ion nu a găsit necesar să anunțe poliția pe loc. A lăsat să treacă o noapte până s-a hotărât să reclame pățania.

Lui Gheorghe i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părasirea locului producerii accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau înmatriculat. (B.O.)

Un cetățean din zona Hușiului a fost autorul unei sesizări mai puțin obișnuită făcută la poliție: a reclamat un accident a cărei victimă a fost chiar el, la o zi după ce acesta s-a petrecut. Este vorba de Ion M., de 52 de ani, din satul; Valea Grecului, comuna Duda Epureni. Într-o seară, omul s-a ales cu traumatisme serioase la cap și la piciorul stâng pe când mergea liniștit spre casă, cocoțat pe dispozitivul de ridicare a utilajelor agricole atașat unui tractor. Tractorul era condus de Gheorghe G., de 57 de ani, din aceeași localitate. La un moment dat, acesta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: