Home » Sanatate » S-au aprobat banii pentru sănătate

S-au aprobat banii pentru sănătate

Cu excepția celor trei spitale din Vaslui, Huși și Bârlad, toți ceilalți furnizori de servicii medicale din județul Vaslui au semnat contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui.

La nivelul județului, există 414 astfel de contracte semnate, după cum urmează: 175 pentru medicină primară, 31 de clinici, 18 servicii paraclinice, 7 centre de recuperare, 47 cabinete stomatologice, 9 centre pentru îngrijiri la domiciliu, 58 de farmacii, 57 cabinete cu dispozitibe medicale și, din cele 5 spitale din Vaslui, cele de la Negrești și Murgeni au semnat contractele. Celelalte trei spitale (din Vaslui, Huși și Bârlad) au la dispoziție ceva mai mult de o săptămână pentru a ajunge la Casa Națională de Sănătate, unde își vor prezenta oferta de servicii în speranța că vor obține mai mulți bani.

Îmbucurător este faptul că, de data aceasta sumele alocate au fost ceva mai mari. Astfel, serviciile paraclinice (laboratoarele de analize) au la dispoziție 500.000 de lei lunar, centrele de recuperare, 100.000 de lei lunar iar celelalte servicii medicale vor fi decontate în funcție de volumul de lucru. (A.C.)

Cu excepția celor trei spitale din Vaslui, Huși și Bârlad, toți ceilalți furnizori de servicii medicale din județul Vaslui au semnat contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui. La nivelul județului, există 414 astfel de contracte semnate, după cum urmează: 175 pentru medicină primară, 31 de clinici, 18 servicii paraclinice, 7 centre de recuperare, 47 cabinete stomatologice, 9 centre pentru îngrijiri la domiciliu, 58 de farmacii, 57 cabinete cu dispozitibe medicale și, din cele 5 spitale din Vaslui, cele de la Negrești și Murgeni au semnat contractele. Celelalte trei spitale (din Vaslui, Huși și Bârlad) au la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: