Home » Justitie » Dispariție cu final fericit

Dispariție cu final fericit

Clipe de groază pentru o familie din satul Popeni, comuna Zorleni. Părinții a doi copii au avut parte zilele trecute de emoții foarte puternice: le-au dispărut copiii de sub nas.

Este vorba despre frații Iftode Mihai Iulian, de 11 ani, și Arteni Costel Veronel, de 6 ani, care au plecat de acasă, fără ca mama lor săștie. Minorii se jucau în curtea casei, iar într-un moment de neatenție a mamei, aceștia au plecat de la domiciliu. Speriată, mama celor doi copii a alertat poliția, care a demarat căutări pe raza localității de domiciliu cu sprijinul jandarmilor, pompierilor și a cetățenilor din localitate.

Din fericire cei doi copii au fost găsiți de polițiști în localitatea Epureni, la o distanță de aproximativ 15 km de localitatea de domiciliu. Potrivit poliției, cei doi copii nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

Pentru a evita sau preveni astfel de situații, polițiștii le recomandă părinților care observă că le-a dispărut copilul de acasă să-l caute în casă, verificând dulapurile, sub paturi, debaralele, pivnițe, subsoluri, sau în oricare alte locuri, unde copilul s-ar putea ascunde sau ar putea cădea. În cazul în care copilul se pierde într-un magazin, trebuie anunțat agentul de pază al magazinului, respectiv personalul magazinului. În situația în care nu e de găsit, părinții trebuie să anunțe imediat unitatea de poliție cea mai apropiată sau să sune la numărul de urgență 112, serviciu gratuit. Totodată, părinții în momentul apelării numărului de urgență trebuie să comunice numele acestuia, data nașterii, înălțimea, greutatea sau semne particulare care să ajute la identificarea de urgență a copilului. (Daniela PORUMB)

Clipe de groază pentru o familie din satul Popeni, comuna Zorleni. Părinții a doi copii au avut parte zilele trecute de emoții foarte puternice: le-au dispărut copiii de sub nas. Este vorba despre frații Iftode Mihai Iulian, de 11 ani, și Arteni Costel Veronel, de 6 ani, care au plecat de acasă, fără ca mama lor săștie. Minorii se jucau în curtea casei, iar într-un moment de neatenție a mamei, aceștia au plecat de la domiciliu. Speriată, mama celor doi copii a alertat poliția, care a demarat căutări pe raza localității de domiciliu cu sprijinul jandarmilor, pompierilor și a cetățenilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile