Home » Justitie » Explozie la Dimitrie Cantemir

Explozie la Dimitrie Cantemir

Sâmbătă după-amiază, liniștea localității Hurduci, comuna Dimitrie Cantemir, a fost spulberată de un incendiu izbucnit la blocul de locuințe. Pompierii voluntari sosiți să stingă incendiul au avut nevoie și de intervenția Detașamentului Huși mai ales că în incintă se aflau și 20 de butelii, iar o parte din ele au sărit în aer provocând pagube serioase. Flăcările și explozia au distrus 250 de metri de acoperiș, aparate electrocasnice aflate în incinta magazinului de la parter, mai multe ferestre din termopan, și o antenă parabolică. La toate acestea se adaugă și cele 20 de butelii aflate într-un rastel special pentru comercializare, din care 10 erau goale. Pompierii au avut de luptat aproximativ trei ore cu flăcările până ce acestea au fost stinse și, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Primele cercetări efectuate la fața locului au arătat că explozia buteliilor care au generat incendiul a pornit de la un muc de țigară aruncat aprins în apropierea rastelului cu butelii. (A.C.)

Sâmbătă după-amiază, liniștea localității Hurduci, comuna Dimitrie Cantemir, a fost spulberată de un incendiu izbucnit la blocul de locuințe. Pompierii voluntari sosiți să stingă incendiul au avut nevoie și de intervenția Detașamentului Huși mai ales că în incintă se aflau și 20 de butelii, iar o parte din ele au sărit în aer provocând pagube serioase. Flăcările și explozia au distrus 250 de metri de acoperiș, aparate electrocasnice aflate în incinta magazinului de la parter, mai multe ferestre din termopan, și o antenă parabolică. La toate acestea se adaugă și cele 20 de butelii aflate într-un rastel special pentru comercializare,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile