Home » Administratie » Mai mare rușinea!

Mai mare rușinea!

Sătul să tot aștepte ca autoritățile să-și facă treaba, un bârlădean a dat anunț pe internet că angajează oameni ca să-i facă curățenie pe stradă.

Simona MIHĂILĂ

Culmea umilinței pentru responsabilii cu curățenia Bârladului! Sătul până peste cap să tot aștepte ca autoritățile orașului să se achite de obligația de a menține curățenia străzilor, un bârlădean a decis să le dea peste nas într-un mod cel puțin original. A dat anunț pe internet că angajează oameni care să-i salubrizeze strada unde locuiește.

Anunțul a fost postat, zilele trecute, pe site-ul www.barlad-online.ro și reprezintă, de departe, una dintre cele mai mari rușini publice la care sunt supuși responsabilii cu curățenia străzilor din oraș: „Angajez echipă pentru a face curățenie (strâns noroi după ploaie, măturat), pe strada Mihai Eminescu Bârlad, pe o porțiune de 120 ml”.

Contactat de către redactorii noștri la numărul de telefon publicat pe site, omul și-a asumat pe deplin anunțul. El ne-a spus că gestul său este consecința disperării la care a ajuns din cauza noroiului, a bălților și a cantităților uriașe de praf de pe această stradă.

curatenie„Am ajuns la limita răbdării. Sunt ani de zile în care tot tragem semnale de alarmă, în care cerem ca strada să fie inclusă în programul de salubrizare al Bârladului. Este una dintre arterele rutiere foarte tranzitate. Dat fiind că aici se află Liceul teoretic «Mihai Eminescu», unde învață sute de elevi și predau zeci de cadre didactice, la orele dimineții și la terminarea cursurilor, traficul rutier este infernal”, povestește bârlădeanul indignat.

Autobuzele, taxiurile cu care elevii obișnuiesc să vină la școală, mașinile personale ale profesorilor, toate acestea produc tone de praf pe strada neasfaltată. Cand plouă, mâlul se scurge de pe deal și stagnează aici.

„Stratul de noroi mă împiedică, efectiv, să ies din curte fără să îmi afund picioarele. Abia putem păși. Până și mașinile patinează în mâlul acesta. Cand se usucă, strada arată cumplit. Stratul de noroi uscat se dislocă și se împrăștie peste tot, dar ajunge în cea mai mare parte în casele noastre, din cauza traficului rutier care îl ridică în norie denși”, povestește posesorul anunțului de pe internet.

Pentru că nu mai are nicio speranță ca responsabilii să-și facă datoria, cetățeanul a decis să tocmească o echipă de zilieri care să strângă noroiul și să curețe strada periodic.

Sătul să tot aștepte ca autoritățile să-și facă treaba, un bârlădean a dat anunț pe internet că angajează oameni ca să-i facă curățenie pe stradă. Simona MIHĂILĂ Culmea umilinței pentru responsabilii cu curățenia Bârladului! Sătul până peste cap să tot aștepte ca autoritățile orașului să se achite de obligația de a menține curățenia străzilor, un bârlădean a decis să le dea peste nas într-un mod cel puțin original. A dat anunț pe internet că angajează oameni care să-i salubrizeze strada unde locuiește. Anunțul a fost postat, zilele trecute, pe site-ul www.barlad-online.ro și reprezintă, de departe, una dintre cele mai mari…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: