Home » Administratie » Negreștiul mai are de așteptat

Negreștiul mai are de așteptat

Dacă zilele trecute prezentam situația în care se află primăria orașului Negrești, aceea în care sunt în imposibilitatea de a plăti salariile celor care lucrează în instituție, dinspre Consiliul Județean veștile nu sunt dintre cele mai bune.

“Pentru a reușI să facem ceva pentru Negrești, așteptăm rectificarea de buget din luna august. Până atunci încercăm să găsim o altă sursă de bani din care să acoperim salariile măcar pentru o lună de zile dar, deocamdată, nu am avut success”, a spus Vasile Mihalache, vicepreședintele Consiliului Județean.

Și tot domnia sa este cel care spune că de vină pentru situația creată sunt cei care au lăsat primăria cu datorii și procese .Rămâne de văzut dacă, la rectificarea bugetară din luna august, administrația Negreștiului va primi cele trei miliarde de lei vechi necesari pentru a ieși din impas. (A.C.)

Dacă zilele trecute prezentam situația în care se află primăria orașului Negrești, aceea în care sunt în imposibilitatea de a plăti salariile celor care lucrează în instituție, dinspre Consiliul Județean veștile nu sunt dintre cele mai bune. “Pentru a reușI să facem ceva pentru Negrești, așteptăm rectificarea de buget din luna august. Până atunci încercăm să găsim o altă sursă de bani din care să acoperim salariile măcar pentru o lună de zile dar, deocamdată, nu am avut success”, a spus Vasile Mihalache, vicepreședintele Consiliului Județean. Și tot domnia sa este cel care spune că de vină pentru situația creată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: