Home » Sanatate » Spitalul Județean a ajuns la un acord cu CNAS

Spitalul Județean a ajuns la un acord cu CNAS

În urma ședinței de mediere de ieri, conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a ajuns la un acord cu reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

„Reprezentanții CNAS au avut deschiderea necesară și am reușit să obținem o suplimentare de fonduri. Banii nu sunt la un nivel care să ne asigure o funcționare la nivel normal, dar am reușit să primim ceva în plus și asta este foarte important. Am prezentat situația spitalului vasluian, pe care reprezentanții CNAS nu o știau”, a declarat managerul spitalului, Ana Rinder.

În perioada iulie – septembrie, initatea sanitară va beneficia de 4,5 milioane de lei lunar, suma contractată în aceeași perioadă a anului trecut fiind de 3,9 milioane lunar. (A.S.)

În urma ședinței de mediere de ieri, conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a ajuns la un acord cu reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). „Reprezentanții CNAS au avut deschiderea necesară și am reușit să obținem o suplimentare de fonduri. Banii nu sunt la un nivel care să ne asigure o funcționare la nivel normal, dar am reușit să primim ceva în plus și asta este foarte important. Am prezentat situația spitalului vasluian, pe care reprezentanții CNAS nu o știau”, a declarat managerul spitalului, Ana Rinder. În perioada iulie - septembrie, initatea sanitară va beneficia de 4,5 milioane…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. as vrea sa stiu cat adevar este in „declaratia” d-nei manager…..asta e suma totala (4.5 mil/luna) conform calculului din norme ?….adica incluzand si acele „nesigure/necerte” internari de zi?!….in cazul asta poate si spitalul din barlad a obtinut 5 mil /luna! (sic!)