Home » Justitie » Unul beat, celălalt fără permis

Unul beat, celălalt fără permis

Florin G., de 18 ani, venea cu ATV-ul de la Costești spre Chițcani, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce era condus de Mihai B., de 28 de ani, din Chițcani. În urma accidentului, tânărul de 18 ani s-a ales cu mai multe răni ce au necesitat internrea la un spital din Iași.

Verificările efectuate au scos la iveală faptul că Florin G., nu poseda permis de conducere, ATV-ul nu era înmatriculat și în momentul accidentului nu purta cască de protecție. De asemenea, testul cu aparatul alcooltest a mai arătat faptul că Mihai B., conducătorul autoturismului implicat în accident, consumase alcool, măsurătoare indicând 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi le-au fost recoltate probe bilogogice pentru stabilirea alcoolemiei și ambii s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală, conducere fără permis, conducerea unui autovehcul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice. (A.C.)

Florin G., de 18 ani, venea cu ATV-ul de la Costești spre Chițcani, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce era condus de Mihai B., de 28 de ani, din Chițcani. În urma accidentului, tânărul de 18 ani s-a ales cu mai multe răni ce au necesitat internrea la un spital din Iași. Verificările efectuate au scos la iveală faptul că Florin G., nu poseda permis de conducere, ATV-ul nu era înmatriculat și în momentul accidentului nu purta cască de protecție. De asemenea, testul cu aparatul alcooltest a mai arătat faptul că Mihai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: