Home » Invatamant » Merituoasele județului, premiate de Guvern

Merituoasele județului, premiate de Guvern

Cele cinci fete care au obținut 10 pe linie la bacalaureat și Evaluare Națională vor fi răsplătite de guveranți cu câte 3.000 de lei.

Cele cinci mândrii ale județului Vaslui, fetele de 10 de la bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi mai bogate, din aceasta vară, cu 3.000 de lei (30 milioane lei vechi). Guvernul a decis în ședință, ieri, ca toți elevii de 10 să fie răsplatiți în bani pentru munca și efortul lor.

Victorioșii bacalaureatului vor primi câte 3.000 de lei, iar cei ai Evaluării Naționale, câte 2.000 lei.

Cele patru vasluience care se pot mândri cu statutul de „eminențe ale bacalaureatului” sunt: Teodora Nebunu, de la liceul „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, Teodora Elena Vârlan, de la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, Oana Mihaela Mihăilă și Elena Neștianu, ambele de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad.

La Evaluare Națională, singura elevă de 10 din județul Vaslui, este o bârlădeancă tot de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”. (B.O.)

Cele cinci fete care au obținut 10 pe linie la bacalaureat și Evaluare Națională vor fi răsplătite de guveranți cu câte 3.000 de lei. Cele cinci mândrii ale județului Vaslui, fetele de 10 de la bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi mai bogate, din aceasta vară, cu 3.000 de lei (30 milioane lei vechi). Guvernul a decis în ședință, ieri, ca toți elevii de 10 să fie răsplatiți în bani pentru munca și efortul lor. Victorioșii bacalaureatului vor primi câte 3.000 de lei, iar cei ai Evaluării Naționale, câte 2.000 lei. Cele patru vasluience care se pot mândri cu statutul…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: