Home » Social » Claudiu Bulete, încă un premiu la Mamaia Copiilor

Claudiu Bulete, încă un premiu la Mamaia Copiilor

Asear\, la Constan]a, a avut loc Gala Laurea]ilor a Festivalului de crea]ie [i interpretare „Mamaia Copiilor”, Edi]ia a XIV-a. A fost un eveniment deosebit pentru care s-au creat 400 de costume, `n concurs intr=nd 98 de melodii dintre care 68 la interpretare.

Vasluienii no[tri, compozitorii Marcel Iorga [i Claudiu Bulete [i profesorul de canto Alin Bulboac\ au fost prezen]i la eveniment, intr=nd `n concurs cu melodii aproape la toate categoriile. ~ns\, spre deosebire de anii preceden]i c=nd au c=[tigat numeroase premii, edi]ia aceasta norocul nu a fost de partea lor, `ntorc=ndu-se acas\ cu un singur premiu la interpretare – premiul televiziunii, ob]inut de Iulia Condil\, o feti]\ din Bucure[ti, cu melodia „P\pu[a rock”, muzic\ [i text Claudiu Bulete. (Roxana N|STAS|)

Asear\, la Constan]a, a avut loc Gala Laurea]ilor a Festivalului de crea]ie [i interpretare "Mamaia Copiilor", Edi]ia a XIV-a. A fost un eveniment deosebit pentru care s-au creat 400 de costume, `n concurs intr=nd 98 de melodii dintre care 68 la interpretare. Vasluienii no[tri, compozitorii Marcel Iorga [i Claudiu Bulete [i profesorul de canto Alin Bulboac\ au fost prezen]i la eveniment, intr=nd `n concurs cu melodii aproape la toate categoriile. ~ns\, spre deosebire de anii preceden]i c=nd au c=[tigat numeroase premii, edi]ia aceasta norocul nu a fost de partea lor, `ntorc=ndu-se acas\ cu un singur premiu la interpretare - premiul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile