Home » Social » Solutii moderne pentru mamicile axate pe cariera (P)

Solutii moderne pentru mamicile axate pe cariera (P)

Multe persoane amana sa devina parinti deoarece se axeaza pe cresterea in cariera si dezvoltarea vietii profesionale. Cu toate acestea, risca ca viata lor personala sa stagneze. Solutii de mijloc exista, iar articolul de fata va va face cunoscuta una.

Motivele pentru care o familie amana sa faca copii, pot fi diverse: lipsa unui trai indestulator, neintelegerea intre parteneri, cupluri nepregatite pentru a avea grija de ei sau dorinta de a-si continua cariera fara pauze. Acest motiv din urma este cel mai recurent in ziua de azi, deoarece locurile de munca sunt tot mai putine si multa lume isi doreste un echilibru financiar. Procrearea si cresterea copilului necesita multe resurse de timp si financiare si astfel, multe cupluri aleg sa amane sa devina parinti.

O solutie pentru mamele care doresc sa isi continue cariera imediat dupa nastere este data de cei de la Cheque Dejeuner prin avantajoasele tichete de cresa – cititi aici mai multe despre ele.

Tichetele de cresa Cheque bebe reprezinta o solutie moderna prin care mamele isi pot continua cariera. In acelasi timp, avantaje au si angajatorii care ofera aceste tichete valorice proaspetilor parinti deoarece pot sa isi pastreze echipa intreaga.

Avantaje pentru parinti

– primiti lunar 430 RON pentru achitarea taxei de cresa a bebelusului

– beneficiati in continuare de salariul de la companie

– va urmati traseul profesional fara sa stagnati; s-ar putea ca pauza luata pentru cresterea copilului sa va afecteze mult acest traseu;

– asigurati un echilibru in viata voastra, chiar si dupa aparitia unui nou membru;

Avantaje pentru angajatori:

– angajatii valorosi, care stiu ce au de facut, vor ramane la serviciu

– nu trebuie sa investiti in formarea profesionala a unor noi angajati

– nu veti pierde timp si bani angajand persoane noi

– construiti o relatie de durata cu angajatii vechi, de incredere

– veti avea niste angajati recunoscatori si multumiti de recompensele primite

Aflati mai multe despre cum puteti sa beneficiati de tichetele de cresa accesand acest link. Acestea reprezinta o solutie optima pentru parintii care nu vor sa ia o pauza de la serviciu dupa nasterea copilului.

Multe persoane amana sa devina parinti deoarece se axeaza pe cresterea in cariera si dezvoltarea vietii profesionale. Cu toate acestea, risca ca viata lor personala sa stagneze. Solutii de mijloc exista, iar articolul de fata va va face cunoscuta una. Motivele pentru care o familie amana sa faca copii, pot fi diverse: lipsa unui trai indestulator, neintelegerea intre parteneri, cupluri nepregatite pentru a avea grija de ei sau dorinta de a-si continua cariera fara pauze. Acest motiv din urma este cel mai recurent in ziua de azi, deoarece locurile de munca sunt tot mai putine si multa lume isi doreste…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile